ул. Капитан Райчо 50 /Маркет център/, етаж 3, офис 8
Пловдив,
България
24.7677794
42.1447018
UserLikes
Име: ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ СД ИНТЕРБИЗНЕС - ИВАНОВА И С-ИЕ ПЛОВДИВ
Адрес: Пловдив, ул. Капитан Райчо 50 /Маркет център/, етаж 3, офис 8
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.ppc-philippoupolis.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Квалификация и преквалификация
Дейност:

Професионално обучение за усъвършенстване и повишаване на квалификацията

Ключови думи: регистрирани цпо, център за професионално обучение, професионално обучение, квалификация и преквалификация, професионална квалификация
  • catalog.bg
  • ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ СД ИНТЕРБИЗНЕС - ИВАНОВА И С-ИЕ ПЛОВДИВ

Сподели във Facebook




За нас

С Решение на Пловдивски окръжен съд от 2004 г.е регистрирано сдружение ИНТЕРБИЗНЕС – ИВАНОВА И С-ИЕ. Предметът на неговата дейност е професионално обучение за усъвършенстване и повишаване на квалификацията /надграждащо обучение/ в областта на икономиката, информационните технологии, маркетинга, мениджмънта, услуги за личността, бизнес администрация, чуждоезиково обучение и експертно-консултантска работа в същите направления.


В сдружение Интербизнес – Иванова и сие функционират:


• ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение – Лиценз № 200712475 / 17.10.2010г. и Приложение към него от 19.06.2014 г., в който се провежда обучение по 20 професии и специалности. За всяка специалност  се получава Свидетелство за професионална квалификация за съответната степен или Удостоверение за професионално обучение по част от професията.


• Дружеството е лицензирано за издаване на Европейски сертификат за компютърни умения – Лиценз № 21 от януари, 2010 год. на ECDL /European Computer Driving License/.


• ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ, разкрит от учебната 2010 / 2011 година със Заповед N РД 14- 111 / 21.07.2010 година на Министъра на образованието младежта и науката със  специалностите Предприемачество и мениджмънт, Компютърни мрежи и Организация и управление в ресторантьорството, а за 2011 / 2012 г. със Заповед № РД -09-1081/01.08.2011 г. са разкрити и новите специалности: Отглеждане и възпитание на деца в домашни условия и Приложна Фотография.


• Звено за ЕКСПЕРТНО-КОНСУЛТАНТСКА  И ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ.


КАКВА Е ВАШАТА ПОЛЗА?
• Ние Ви предоставяме учебни планове и програми, разработени в съответствие с Вашите изисквания, възможности и потребности.
• Създаваме условия да възприемете добрите практики като ползвате експертизите на високо квалифицирани преподаватели и активни методи на обучение.
• Ще повишите своята квалификация и компетентност за постигане на желаните успехи в личностната и професионална реализация.

 
Открийте ни в Google+